Kattliv är Sveriges största kattmagasin

Kattliv är Sveriges största kattmagasin. Detta är verkligen tidningen för dig som älskar katter, kanske arbetar med katter eller är en kattuppfödare. Givetvis behöver du varken arbeta med eller äga en katt för att läsa magasinet. Den passar helt enkelt alla kattokiga i landet! Tidningen kommer ut i åtta nummer per år och finns både att läsa som papperstidning och som e-tidning. En helårsprenumeration kostar 374 kr. Vill du hellre testa på ett par nummer innan du bestämmer dig för en helårsprenumeration kan du beställa tre nummer för 149 kr. Låter detta som något du skulle vara intresserad av? Läs i så fall mer om magasinets innehåll nedan.

Kattliv är ett magasin där du kan lära dig allt om katter

Vad kan du läsa om i Kattliv?

I Kattliv kan du läsa det mesta om katter. Magasinet består, liksom andra tidningar, av olika sorters texter i varje nummer. Du kan läsa längre kattrelaterade repotage samt intervjuer med både kända och okända kattägare, inspireras och guidas bland alla kattillbehör som finns och delta i tävlingar. Du kan också ställa frågor om katter och få expertsvar från till exempel veterinärer. Till råga på allt är varje nummer fyllt av fina bilder på katter.

Alla kattägare tjänar på att lära sig mer om sin katt. Fullärd blir man nog aldrig. Visserligen är det enkelt att söka rätt på sina frågor på internet, men känns det ändå inte lite roligare att få läsa om katter i en välskriven tidning som Kattliv? Se det som ett nöje samtidigt som du lär dig massor och kan få tips och inspiration. Undrar du något mer om magasinet Kattliv kan du surfa in på deras hemsida. Där får du dessutom gratistips på katthem, kattpensionat och kattuppfödare runtom i landet. Klicka hem några nummer av Kattliv redan idag, eller varför inte ge bort en prenumeration till någon du känner som älskar och/eller äger katter?